Οδηγίες
- Διαλύουμε την μαγιά, την ζάχαρη και 3 κουταλιές αλεύρι στο μισό χλιαρό νερό.
- Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το υπόλοιπο νερό, το ελαιόλαδο και δουλεύουμε.
- Ρίχνουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε
- Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Ρίχνουμε το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε μέχρι που η ζύμη να ξεκολλάει.
- Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 1½ ώρα να φουσκώσει.
- Την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 2 μέρη (2 λαγάνες).
- Τα ανοίγουμε σε λαγάνες σε ταψιά με αντικολλητικό χαρτί.
- Τις σκεπάζουμε και τις αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστούν.
- Διαλύουμε την ζάχαρη στο κρύο νερό.
- Πατάμε τις λαγάνες με τα δάχτυλά μας, τις αλείφουμε με το ζαχαρόνερο και πασπαλίζουμε με αρκετό σουσάμι.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Αφήστε μια απάντηση