ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το σπορέλαιο και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί.
- Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και το ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσαφί χρώμα.
- Προσθέτουμε και την ινδική καρύδα και συνεχίζουμε για λίγο το ανακάτεμα.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε με προσοχή το σιρόπι στον χαλβά και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
- Το βάζουμε σε μια φόρμα και το αφήνουμε να κρυώσει
- Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες.
- Το ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με ινδική καρύδα.
Αφήστε μια απάντηση