Εύκολη Πάστα φλώρα, από την ‘Ελενα Χονδρογιάννη και το elenacooks.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Η πάστα φλώρα του ονείρου, δεν θα σε προδώσει ποτέ ούτε θα σε απογοητεύσει, γιατί τα έχει βρει με τον εαυτό της και ξέρει πολύ καλά ποια είναι και πόση γευστική χαρά μπορεί να σου προφέρει !

Άνετη και ελεύθερη ,χωρίς περιορισμούς …Την φτιάχνεις με μαρμελάδα, την φτιάχνεις με καραμελωμένα μήλα ή ότι άλλο φρούτο φανταστείς! Την βάζεις να καθήσει σε τσέρκι , την βάζεις να καθήσει σε ταψί…όχι δεν θα σου πει, οτι σε βολευει κάνεις!

Η ζύμη της είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε πάστα φλώρα γιατί η κοπέλα λέμε το έχει…δεν ήρθε να σε παιδέψει..ήρθε να σου προσφέρει γευστική χαρά εύκολα!

Πρόσεξε θα προσπαθήσει να σε κάνει να την φας όλη….μην κάνεις αυτό το λάθος θα βρούμε μπελά, επίσης θα σε πείσει ότι με μια μπάλα παγωτό θα μεγαλώσει η χαρά σου , μεταξύ μας ακουσε την ….Κάνε ότι σου λέει… διότι αυτή ξέρει !

Φτιάξε την και απολαυσε την ….Άντε με την ευχή μου !!!

8 κομμάτια

ΥΛΙΚΑ

300γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ Ζάχαρη
1 κουτ γλυκού Μπέικιν Πάουντερ
1 αυγό
100γρ Βούτυρο
1 Ξύσμα Λεμόνι ή πορτοκάλι
300γρ Μαρμελάδα Φράουλα

ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ
Ζάχαρη Άχνη

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε μπολ, ζυμώνουμε ώστε να ενωθούν και με τα δάχτυλα κάνουμε μια ψιχουλιαστή ζύμη. Η ζύμη θα είναι σφιχτή και τραχιά. Σε μεγάλη φόρμα δαχτυλίδι ή ταψάκι στρογγυλό 18 εκατ, αλείφουμε βούτυρο και στρώνουμε λαδόκολλα.

Αδειάζουμε την μισή ζύμη σε στρώση ψιχουλιαστή (crumble) , απλώνουμε μαρμελάδα και πασπαλίζουμε την υπόλοιπη ψιχουλιαστή ζύμη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και απολαμβάνουμε…Καλή επιτυχία!

 

https://elenacooks.gr/?p=4482&fb

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *