Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το νερό και την ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή).
- Βάζουμε το ξύσμα, τον χυμό από τα πορτοκάλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Αρωματίζουμε με την κανέλα, το γαρίφαλο, τα αλεσμένα καρύδια και τις σταφίδες,.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του να γίνουν ζύμη.
- Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Προαιρετικά διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη.
Αφήστε μια απάντηση