Οδηγίες

  1. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το νερό και την ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή).
  2. Βάζουμε το ξύσμα, τον χυμό από τα πορτοκάλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  3. Αρωματίζουμε με την κανέλα, το γαρίφαλο, τα αλεσμένα καρύδια και τις σταφίδες,.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του να γίνουν ζύμη.
  5. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη την απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών.
  6. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  7. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
  8. Προαιρετικά διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη.