Γαλατόπιτα παραδοσιακή, από το icookgreek.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Δυσκολία: μέτριο

Υλικά συνταγής

  • 2 λίτρα φρέσκο γάλα πλήρες
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
  • 5 αυγά
  • 2 1/2 με 3 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2 βανίλιες σε σκόνη
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση συνταγής

  1. Χτυπάτε τη ζάχαρη με τα αυγά.
  2. Ζεσταίνετε το γάλα και προσθέτετε το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνέχεια για να μη σβολιάσει. Συνεχίζετε προσθέτοντας το μείγμα των αυγών, τις βανίλιες και το βούτυρο. Ανακατεύετε μέχρι να αποκτήσετε μια αραιή κρέμα.
  3. Μεταφέρετε την κρέμα σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε για 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180°C.

https://tinyurl.com/y4c2pwar

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *