250 γρ. Χωριό βούτυρο αγελάδος
125 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. αλάτι
2 αβγά ολόκληρα
1 πρέζα βανίλια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
½ κιλό αλεύρι μαλακό
3 γρ. μπέικιν πάουντερ
300 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
Σερβίρει10 άτομα
Βαθμός δυσκολίαςμέτρια
250 γρ. Χωριό βούτυρο αγελάδος
125 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γ. αλάτι
2 αβγά ολόκληρα
1 πρέζα βανίλια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
½ κιλό αλεύρι μαλακό
3 γρ. μπέικιν πάουντερ
300 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο
http://www.minervahorio.gr/el/recipe/pasta-flora-me-marmelada-verikoko/
Αφήστε μια απάντηση