Υπέροχο, σπιτικό παστέλι σε 10 λεπτά, από την Γωγώ Σαμίου !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Είναι σκληρό σαν του εμπορίου κ δεν μαλακώνει όσες μέρες κ να το έχετε..!!!
Υλικά για 25 τεμάχια
200 γρ σουσάμι
1 κούπα αμύγδαλα η φιστίκια ή και τίποτα
1/2 κούπα του νες καφέ ζάχαρη!!
3 κουταλιές σούπας γενναίες μέλι!
Εκτέλεση
Σε ενα τηγάνι καβουρδίζουμε αμύγδαλα και φιστίκια , μόλις ψηθούν ρίχνουμε μέσα το σουσάμι και καβουρντίζουμε λίγο ακόμα με προσοχή να μην το κάψουμε…ρίχνουμε την ζάχαρη και το μέλι !!
Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά τα στρώνουμε σε λαδόκολλα.
Βαζουμε άλλη μια λαδόκολλα από πάνω και το πλάθουμε με τον πλαστη μας με γρήγορες κινήσεις πριν στεγνώσει, οσο ψηλό θέλουμε εμείς!!Το κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και τα τυλίγουμε με μεμβράνη..!!
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *