Υπέροχο, σπιτικό παστέλι σε 10 λεπτά, από την Γωγώ Σαμίου !







Είναι σκληρό σαν του εμπορίου κ δεν μαλακώνει όσες μέρες κ να το έχετε..!!!
Υλικά για 25 τεμάχια
200 γρ σουσάμι
1 κούπα αμύγδαλα η φιστίκια ή και τίποτα
1/2 κούπα του νες καφέ ζάχαρη!!
3 κουταλιές σούπας γενναίες μέλι!

Εκτέλεση
Σε ενα τηγάνι καβουρδίζουμε αμύγδαλα και φιστίκια , μόλις ψηθούν ρίχνουμε μέσα το σουσάμι και καβουρντίζουμε λίγο ακόμα με προσοχή να μην το κάψουμε…ρίχνουμε την ζάχαρη και το μέλι !!
Ανακατεύουμε 3-4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά τα στρώνουμε σε λαδόκολλα.
Βαζουμε άλλη μια λαδόκολλα από πάνω και το πλάθουμε με τον πλαστη μας με γρήγορες κινήσεις πριν στεγνώσει, οσο ψηλό θέλουμε εμείς!!Το κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και τα τυλίγουμε με μεμβράνη..!!












Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παστέλι μόνο με μέλι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Παστέλι, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Παστέλι με σοκολάτα, από τον 'Ακη και το akispetretzikis.com!
Κρέμα σοκολάτας με ελαιόλαδο και παστέλι καρύδι-κανέλα από τον Ανδρέα Λαγό και το "Cook box" !
Το πιο νόστιμο… σπιτικό παστέλι με φιστίκια! Δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου, από το koolnews.gr!
Σπιτικό παστέλι με φιστίκια, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Αφήστε μια απάντηση