Σιροπιαστό Γλυκό Ταψιού Σοκολάτας – Ρεβανί – Sweet Chocolate Semolina Cake, by Dimitris Michailidis!

Οι γιορτές πλησιάζουν και σας έχω το πιο νόστιμο Σοκολατένιο Ρεβανί, να κεράσετε τους καλεσμένους σας!

 Υλικά (Ingredients):

Για το σιρόπι (For the syrup):

-1.150γρ. ζάχαρη (1.150gr. sugar)

-1.550γρ. νερό (1.550gr. water)

-1 κ.σ. χυμός λεμονιού (1 tbsp. lemon juice)

 Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό

Για το ρεβανί (For the Cake):

-200γρ. αλεύρι (200gr. flour)

-80γρ. κακάο (80gr. cocoa)

-380γρ. σιμιγδάλι χονδρό (380gr. semolina)

-25γρ. μπέικιν πάουντερ (25gr. baking powder)

-1 βανιλίνη (1 vanillin)

-6 αυγά (6 eggs)

-200γρ. ζάχαρη (200gr. sugar)

-200γρ. ηλιέλαιο (200gr. sunflower oil)

-220γρ. γάλα (220gr. milk)

Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο, φαγητό και εσωτερικός χώρος

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2472756926332953&set=pcb.2472757332999579&type=3&theater

 

http://Song: Ontario – Dreamers (Vlog No Copyright Music) Music promoted by Vlog No Copyright Music. Video Link: https://youtu.be/doAJM7o__xc



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *