Παγωτό βερίκοκο με μέλι, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free.eu!

Παγωτό βερίκοκο με μέλι, χωρίς αυγό, χωρίς γλουτένη και χωρίς γαλακτοκομικά.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Multi
  • Μπολ
  • Μίξερ χειρός ή αυγοδάρτης
  • Παγωτομηχανή
  • Μεταλλικό δοχείο

ΥΛΙΚΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  • Βγάζουμε τον πυρήνα από τα βερίκοκα και τα πολτοποιούμε στο multi.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά με ένα μίξερ χειρός ή αυγοδάρτη.
  • Προσθέτουμε τον πουρέ βερίκοκο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Προσθέτουμε το μίγμα σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Μόλις το παγωτο αφρατέψει, το μεταφέρουμε σε ένα μεταλλικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες τουλάχιστον.

Παγωτό βερίκοκο με μέλι

https://www.dairy-free.eu/apricot-honey-icecream/



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *