ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- Multi
- Μπολ
- Μίξερ χειρός ή αυγοδάρτης
- Παγωτομηχανή
- Μεταλλικό δοχείο
ΥΛΙΚΑ
- 350 γρ. απυρήνωτα βερίκοκα (πολύ γινωμένα)
- 200 ml φυτικό γάλα
- 150 γρ. κρέμα καρύδας (μόνο το στέρεο κομμάτι από κονσέρβα καλά παγωμένη)
- 80 γρ. μέλι (παχύρευστο)
- 2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή ποτό
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
- Βγάζουμε τον πυρήνα από τα βερίκοκα και τα πολτοποιούμε στο multi.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά με ένα μίξερ χειρός ή αυγοδάρτη.
- Προσθέτουμε τον πουρέ βερίκοκο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Προσθέτουμε το μίγμα σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.
- Μόλις το παγωτο αφρατέψει, το μεταφέρουμε σε ένα μεταλλικό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες τουλάχιστον.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Αφήστε μια απάντηση