Κετογονική διατροφή: Τραγανά αμύγδαλα με ινδοκάρυδο, από την αγαπημένη Mika Kitrina και το ketokitchenninja.com!

Απολαυστικά και πολύ τραγανά αμύγδαλα με ινδοκάρυδο!

Σνάκ για ειδικές περιπτώσεις, γιορτές, γενέθλια, και για όταν έχετε απλά βαρεθεί τα σκέτα αμύγδαλα και ακόμα τρώτε σνάκ…γκουχ γκουχ.

Δεν πάει να πει οτι είναι οκ να τα φάμε με τα κιλά ε;

Course Snack

Prep Time : 5 minutes
Cook Time:  10 minutes
Total Time: 15 minutes

Servings:  15 μερίδεs

 

Ingredients

  • 250 γρ αμύγδαλα ωμά
  • 40 γρ λάδι καρύδας λιωμένο
  • 25 γρ στέβια-ερυθριτόλη 1:1 Sukrin Gold έβαλα
  • 30 γρ ασπράδι αυγού
  • 25 γρ αλεύρι καρύδας
  • 20 γρ ινδοκάρυδο
  • 3 γρ αλάτι
  • 1/2 στίκ βανίλιας

 

 

Instructions

  1. Προθέρμανση του φούρνου στους 180 βαθμούς Κελσίου.

  2. Ανακατεύετε όλα τα υλικα και απλώνετε σε μια λαδόκολλα

  3. …και ψήνετε για δέκα λεπτά.

  4. Τα αφήνετε να κρυώσουν κ είναι έτοιμα, τραγανά κ υπέροχα!

Notes

Μάκρος και για όλη τη δόση: 2038 θερμίδες, πρωτεΐνη 58 γρ, λίπος 179 γρ, ίνες 39 γρ, νετ υδατάνθρακες 16 γρ.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *