Κετογονική διατροφή: Τραγανά αμύγδαλα με ινδοκάρυδο, από την αγαπημένη Mika Kitrina και το ketokitchenninja.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Απολαυστικά και πολύ τραγανά αμύγδαλα με ινδοκάρυδο!

Σνάκ για ειδικές περιπτώσεις, γιορτές, γενέθλια, και για όταν έχετε απλά βαρεθεί τα σκέτα αμύγδαλα και ακόμα τρώτε σνάκ…γκουχ γκουχ.

Δεν πάει να πει οτι είναι οκ να τα φάμε με τα κιλά ε;

Course Snack

Prep Time : 5 minutes
Cook Time:  10 minutes
Total Time: 15 minutes

Servings:  15 μερίδεs

 

Δέσποινα Φωτοπούλου

Ingredients

  • 250 γρ αμύγδαλα ωμά
  • 40 γρ λάδι καρύδας λιωμένο
  • 25 γρ στέβια-ερυθριτόλη 1:1 Sukrin Gold έβαλα
  • 30 γρ ασπράδι αυγού
  • 25 γρ αλεύρι καρύδας
  • 20 γρ ινδοκάρυδο
  • 3 γρ αλάτι
  • 1/2 στίκ βανίλιας

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Instructions

  1. Προθέρμανση του φούρνου στους 180 βαθμούς Κελσίου.

  2. Ανακατεύετε όλα τα υλικα και απλώνετε σε μια λαδόκολλα

  3. …και ψήνετε για δέκα λεπτά.

  4. Τα αφήνετε να κρυώσουν κ είναι έτοιμα, τραγανά κ υπέροχα!

Notes

Μάκρος και για όλη τη δόση: 2038 θερμίδες, πρωτεΐνη 58 γρ, λίπος 179 γρ, ίνες 39 γρ, νετ υδατάνθρακες 16 γρ.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *