Σοκολατένιες τρούφες σιμιγδαλένιου χαλβά με Pyure Stevia, από την Stevia pyure greece!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ΥΛΙΚΑ
2 κουπες νερο,
1 κουπα Pyure Stevia 1:1 Κρυσταλλική
μισή πλάκα μαργαρίνη,
ξυλάκι κανέλας,
1κουπα σιμιγδάλι χονδρό,
μισή κούπα αμύγδαλα καβουρδισμένα και θρυμματισμένα στο μουλτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε κατσαρόλα βράζουμε το νερό Pyure Stevia και κανέλα για 5 λεπτά….Σε τηγάνι Ρίχνουμε την μαργαρίνη και καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να πάρει ένα χρώμα κανέλας, συμπληρώνουμε και τα αμύγδαλα μας και ανακατεύουμε…..
Ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι μέσα στο ζεστό σιρόπι βάζουμε την κατσαρόλα στην φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να φουσκώσει το σιμιγδάλι και να απορροφήσει όλο το υγρό, θα καταλάβετε ότι ο χαλβάς είναι έτοιμος όταν ξεκολλάει από το κουτάλι αφήνοντας στο καθαρό..
Μόλις κρυώσει λίγο φτιάχνουμε μπαλιτσες ,τις βάζουμε για 30′ στο ψυγείο. Σε Μπεν Μαρί λιώνουμε 2 κουβερτούρες και ανακατεύουμε με 2 κουταλιές της σούπας λάδι ελαφρύ…
Βουτάμε μέσα στην σοκολάτα τις μπαλιτσες τις βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα
Pyure Stevia
Natural Products 210 5226088
Μπορεί να είναι εικόνα επιδόρπιο
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *