Λαχταριστά πουράκια αμυγδάλου ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ και ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από την Sukrin και τη LifeTree!







Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα σπιτικά πουράκια αμυγδάλου με υπέροχη γεύση και υφή αλλά ΧΩΡΙΣ γλουτένη και ζάχαρη!
Συστατικά συνταγής
• 100gr αμύγδαλα
• 100gr αλεύρι αμυγδάλου Sukrin Almond Flour
• 60gr Fibersirup Clear
• 30gr Tagatesse
• 1 ασπράδι αυγού
Εκτέλεση
• Αλέθετε τα αμύγδαλα και το αλεύρι αμυγδάλου μέχρι να κοπούν σε μικρά κομμάτια
• Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά
• Φτιάχνετε πουράκια 20gr περίπου σαν «λουκάνικα» και τα τοποθετείτε σε αντικολλητικό χαρτί
• Ψήνετε στους 180oC για 12′
• Όταν κρυώσουν μπορείτε να το περιχύσετε με σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
..Καλή σας απόλαυση!
https://www.lifetree.gr/blog/recipes/lachtarista-poyrakia-amygdaloy/






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Πανεύκολη Πάστα Φλώρα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από το e-nutrition-code!
Τηγανίτες από βιολογικό αλεύρι καρύδας, από την Sukrin και τη LifeTree!
Παιδικές γαλακτοφέτες χωρίς ζάχαρη και γλουτένη (video), από τον Πέτρο Συρίγο!
Ψωμάκια χωρίς αλεύρι, χωρίς γλουτένη με μόνο 3 υλικά, από την Βίκη Βογιατζή και το vivoglutenfree.co...
Χωρίς γλουτένη: Σοκολάτα, μασκαρπόνε, μπισκότο.. αγάπη από την πρώτη μπουκιά, από το adaywithoutglut...
Κέικ αμυγδάλου με κεράσια (χωρίς γλουτένη), από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Αφήστε μια απάντηση