Νηστίσιμη Larabar σοκολάτας, από την Sandra May και το dairy-free!
Μπάρα σοκολάτας με χουρμάδες και αμύγδαλο.
Συνταγή: Sandra May
Υλικά
15 χουρμάδες medjool, χωρίς κουκούτσι
3 κουτ. σούπας κακάο
1 1/2 κούπα αμύγδαλα
2 κουτ. σούπας νερό
Οδηγίες παρασκευής
Ανακατεύουμε τους χουρμάδες και το νερό στο multi μέχρι να γίνουν μια πάστα.
Προσθέτουμε το κακάο και τα αμύγδαλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψί 20 cm και απλώνουμε το μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και κόβουμε σε μπάρες.
Διατηρούνται στο ψυγείο.
http://www.dairy-free.eu/larabar/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμο Ζελέ σοκολάτα -καρύδα με κόκκινα φρούτα από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr...
Vegan μπάρες δημητριακών με καρύδια και χαρούπι – ωμοφαγικές, από την Βίκυ και το Vegan in Athens!
Νηστίσιμο προφιτερόλ(Video), από την οικογένεια Καρελάνη και το redmoon-foodaholics.gr!
Μπάρες Δημητριακών με Σοκολάτα - Chocolate Granola Bars, by Evi and thehealthycook.gr!
Μπάρες σοκολάτας με φυστικοβούτυρο, από την Κατερίνα και το "Ζουμ στην Κανέλα"!
Σάμαλι νηστίσιμο από την μοναδική Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly" !
Αφήστε μια απάντηση