Vegan τρουφάκια με αμύγδαλο, από τον Γιώργο Τσούλη!







Τα πιο εύκολα, οικονομικά και υγιεινά τρουφάκια.
ΜΕΡΙΔΕΣ 4-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
260 γρ. αμύγδαλο
120 γρ. μαύρη ζάχαρη
40 γρ. σταφίδες ξανθές
1/2 κ.γ. κάρδαμο, τριμμένο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.(Προσέχουμε να μην καούν)
2Μόλις μαλακώσουν τα αμύγδαλα, τα μεταφέρουμε στο mutli και ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
3Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
4Πλάθουμε με το μείγμα μπαλάκια της αρεσκείας μας.
5Τοποθετούμε τα τρουφάκια σε ένα πιάτο, τα αφήνουμε να σφίξουν για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Πλάθουμε όσο είναι ζεστό ακόμη το μείγμα γιατί θα σφίξει.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
"Η τέλεια vegan βασιλόπιτα με μπαχαρικά & φιστίκι Αιγίνης, χωρίς μίξερ", από την Άννα Χαλικιά και το...
Κετογονική Διατροφή: Ganache με κρέμα καρύδας και τρουφάκια, από την αγαπημένη Mika Kitrina και το k...
Πανεύκολες, υγιεινές μπάρες με δαμάσκηνα χωρίς ψήσιμο, από τα Curves Greece Cyprus!
Νηστίσιμο ρυζόγαλο, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Πανεύκολα σοκολατένια τρουφάκια με καρύδια και ινδοκάρυδο, από το sintayes.gr!
Απολαυστικά σοκολατίνια “μπιτάρ”, από το enallaktikidrasi.com!
Αφήστε μια απάντηση