Vegan τρουφάκια με αμύγδαλο, από τον Γιώργο Τσούλη!







Τα πιο εύκολα, οικονομικά και υγιεινά τρουφάκια.
ΜΕΡΙΔΕΣ 4-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
260 γρ. αμύγδαλο
120 γρ. μαύρη ζάχαρη
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
40 γρ. σταφίδες ξανθές
1/2 κ.γ. κάρδαμο, τριμμένο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.(Προσέχουμε να μην καούν)
2Μόλις μαλακώσουν τα αμύγδαλα, τα μεταφέρουμε στο mutli και ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
3Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
4Πλάθουμε με το μείγμα μπαλάκια της αρεσκείας μας.
5Τοποθετούμε τα τρουφάκια σε ένα πιάτο, τα αφήνουμε να σφίξουν για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Πλάθουμε όσο είναι ζεστό ακόμη το μείγμα γιατί θα σφίξει.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
«Κέικ» κολοκύθας, χωρίς φούρνο, με επικάλυψη κρέμας πορτοκαλιού, από την Βίκυ και το Vegan in Athen...
Τρουφάκια με κρέμα κάστανου και με σοκολάτα, από την αγαπημένη μας Μπέττυ και το "Taste of life by ...
Νηστίσιμα τρουφάκια με κάστανα , από το "Όλα Νηστίσιμα"!
Muffins Σοκολάτας, μια υγιεινή εκδοχή, από την Osteostrong!
Vegan donuts φούρνου με σοκολάτα, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Νηστίσιμα τρουφάκια με 4 υλικά(Video), από την οικογενεια Καρελάνη και το foodaholics.gr!
Αφήστε μια απάντηση