Vegan τρουφάκια με αμύγδαλο, από τον Γιώργο Τσούλη!







Τα πιο εύκολα, οικονομικά και υγιεινά τρουφάκια.
ΜΕΡΙΔΕΣ 4-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
260 γρ. αμύγδαλο
120 γρ. μαύρη ζάχαρη
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
40 γρ. σταφίδες ξανθές
1/2 κ.γ. κάρδαμο, τριμμένο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα και τα καβουρδίζουμε μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.(Προσέχουμε να μην καούν)
2Μόλις μαλακώσουν τα αμύγδαλα, τα μεταφέρουμε στο mutli και ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά.
3Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
4Πλάθουμε με το μείγμα μπαλάκια της αρεσκείας μας.
5Τοποθετούμε τα τρουφάκια σε ένα πιάτο, τα αφήνουμε να σφίξουν για 5 λεπτά και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Πλάθουμε όσο είναι ζεστό ακόμη το μείγμα γιατί θα σφίξει.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Coconut Brownies, από το Coconuts!
"Vegan διατροφή και 5 τρόποι για να πετύχετε μια υγιεινή vegan διατροφή", από το Διαιτολογικό Γραφεί...
Σοκολατένια κινόα για πρωινό, από την Madame Gâteaux και το ionsweets.gr!
Vegan κρέμα καραμελέ, από την Μάγδα Γοδόση και το ionsweets.gr!
Muffins χωρίς ζάχαρη, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorner.gr!
Τρουφάκια καρύδας με πορτοκάλι ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free.eu!
Αφήστε μια απάντηση