Banana bread cookies με σταγόνες σοκολάτας ΙON, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

Συστατικά

  • 1κ.σ μέλι

  • 180 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

  • ½ κ.γ baking soda

  • 1 πρέζα κανέλα

  • 1 πρέζα αλάτι

  • 290 γρ μπανάνα λιωμένη με το πιρούνι

  • 100 γρ σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Οδηγίες

  • 1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175.

  • 2.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι το baking, την κανέλα το αλάτι και την μπανάνα.

  • 3.Προσθέτουμε το μέλι και τις σταγόνες κουβερτούρας και ομογενοποιούμε.

  • 4.Σε ένα ρηχό ταψί στρώνουμε μια λαδόκολλα.

  • 5.Με ένα μικρό scoop παγωτού κόβουμε ομοιόμορφα τα μπισκότα και τα τοποθετούμε με μια απόσταση το ένα από το άλλο.

  • 6.Ψήνουμε για 25 λεπτά.

  • 7.Αφήνουμε τα μπισκότα μας να κρυώσουν λίγο πριν τα βγάλουμε από το ταψί.

Σχετικά με το Σεφ

Αριάδνη Πούλιου

Αριάδνη Πούλιου

Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και …

Περισσότερα για τον σεφ…

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *