Γλύκισμα φουντουκιού με γέμιση OSCAR Dream Cream με 5 υλικά, από το oscarchocolates.com!
Υλικά συνταγής:
125 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
50 γρ. φουντούκια θρυμματισμένα σε σκόνη
115 γρ. [3/4 φλ. τσαγιού] αλεύρι
100 γρ. [1/3 φλ. τσαγιού] Dream Cream
Εκτέλεση συνταγής:
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνουμε λαδόκολλα σε 2 ταψιά.
Ψήνουμε ή καβουρδίζουμε στο τηγάνι χωρίς λιπαντική ουσία τα φουντούκια [προσοχή μη καούν] και μόλις κρυώσουν τα θρυμματίζουμε στο multi σε σκόνη.
Με το μίξερ χειρός χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέτουμε τη σκόνη φουντουκιού και το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Με τη βοήθεια ενός κορνέ με διάμετρο ακροφυσίου 1 εκ. φτιάχνουμε πάνω στη λαδόκολλα μπισκοτάκια 2,5 εκ. το ένα δίπλα στο άλλο αφήνοντας περιθώριο μεταξύ τους.
Ψήνουμε τα μπισκοτάκια στο προθερμασμένο φούρνο για 12-14 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, τα βγάζουμε και τα μεταφέρουμε σε μια σχάρα για να κρυώσουν καλά.
Μόλις κρυώσουν βάζουμε στη βάση από το μισά μπισκοτάκια dream cream και τα σκεπάζετε με τα άλλα μισά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Cookies γεμιστά με πραλίνα φουντουκιού, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Σοκολατένια μπισκότα, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Μπισκότα γεμιστά με Nucrema ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Παγωτό παρφέ πραλίνας χωρίς ζάχαρη, χωρίς παγωτομηχανή, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Μπισκότα γεμιστά με μήλο, από τον Ευτύχη Μπλέτσα και το keramaris.gr!
Cookies Πραλίνας με 3 Υλικά VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Αφήστε μια απάντηση