Υπέροχα κουλουράκια κανέλλας νηστίσιμα και πανεύκολα, από την Γωγώ Σαμίου!
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι του νερού κανονικό λάδι ελαφρύ
1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 φλιτζανι του τσαγιού σιμιγδαλι χοντρο
1 κγ μαγειρική σόδα
2κγ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
Αλεύρι για όλες της χρήσεις όσο πάρει ,περίπου 800-850 γρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε με το σύρμα λίγο το λάδι με την ζάχαρη κ το σιμιγδάλι , προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα σε αυτόν την μαγ σόδα!!
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα μυρωδικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ.!!
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολαρουμε μέσα στο σουσάμι η σε κρυσταλλική ζάχαρη να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά η μακρόστενα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμα Μπισκότα Λεμονιού, από την αγαπημένη Ελπίδα Χαραλαμπίδου !
Λαδοκούλουρα (νηστίσιμα), από το icookgreek.com!
Νηστίσιμα δίχρωμα τραγανά κουλουράκια, από τη Μαριφάνη και τις "Λιχουδιές της Μαριφάνης"!
Νηστίσιμα ταχινένια μπισκότα με σουσάμι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Νηστίσιμα κουλουράκια με κακάο & φυστικοβούτυρο-Vegan cocoa peanut butter cookies by the Veggie sist...
Νηστίσιμα κουλουράκια μελιού βουτηγμένα σε σοκολάτα, από το sintayes.gr!
Αφήστε μια απάντηση