Ψωμί χωρίς αλεύρι από αμύγδαλο (ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ), από το neadiatrofis.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά
300 γρ αλεσμένη ψίχα αμυγδάλου
1 κουτ. γλυκού σόδα
½ κουτ. γλυκού αλάτι
1 κρόκο αυγού

5 ασπράδια
1 κουτ. γλυκού μέλι
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μηλόξυδο
Λίγο θυμάρι

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ και τοποθετούμε το μίγμα σε μια φόρμα κέικ.. Ψήνουμε το ψωμί στους 160 βαθμούς στον αέρα μέχρι να ροδοκοκκινήσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://www.neadiatrofis.gr/2016/05/psomi-xoris-alevri-apo-amygdalo.html

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *