Μπισκότα αράχνη, από τον Γιώργο Τσούλη!







ΤΕΜΑΧΙΑ 12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 30Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 1/5
ΥΛΙΚΑ
12 μπισκότα τύπου oreo
210 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
Άσπρη ζαχαρόπαστα
Μαύρη ζαχαρόπαστα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μέθοδο μπεν μαρί και την αδειάζουμε σε ένα δοσομετρικό δοχείο ή σε ποτήρι.
2Έπειτα, βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα τα μπισκότα, τα αφαιρούμε με ένα πιρούνι με προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Τα αφήνουμε μέχρι να στεγνώσει η σοκολάτα.
3Μόλις στεγνώσει, παίρνουμε τις ζαχαρόπαστες, δημιουργούμε πάνω στα μπισκότα τα μάτια και τα πόδια της αράχνης και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Πρέπει να έχει στεγνώσει καλά η σοκολάτα πριν βάλουμε τη ζαχαρόπαστα.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μπισκότα με κολοκύθα και σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ, από την Μάγδα Γοδόση και το ionsweets.gr!
Αφράτο κέικ κολοκύθας, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!
"Super food η κολοκύθα της Σταχτοπούτας!", από το iatropedia.gr!
Σοκολατένιες μπάρες με φυστικοβούτυρο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Halloween: Στόματα από μήλα και φυστικοβούτυρο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Εύκολα κετογονικά cookies Halloween, από την Μάγδα Γοδόση και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση