Λουκουμάδες με σως σοκολάτας, από την morfat και το morfat.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Φτιάξτε Λαχταριστούς Παραδοσιακούς Λουκουμάδες εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη επιτυχία με το έτοιμο μίγμα Morfat! Συνδυάστε τους με Μέλι και Καρύδια, με Σοκολάτα ή Παγωτό και εντυπωσιάστε φίλους και οικογένεια!
Υλικά:

  • 1 συσκευασία MORFAT ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ
  • 600γρ.(3 φλυτζ.τσαγιού) χλιαρό νερό
  • Λάδι για το τηγάνισμα

Για τη σως σοκολάτα

  • 1 κουτί Morfat Creamy φυτική σαντιγύ
  • 250γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
Εκτέλεση:

1.Σε ένα μπόλ, ρίχνετε το περιεχόμενο των φακέλων που θα βρείτε στη συσκευασία του προϊόντος MORFAT ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ (2 φακελάκια μίγμα για Λουκουμάδες και 2 φακελάκια Μαγιά). Προσθέτετε το χλιαρό νερό και ανακατεύετε πολύ καλά, μέχρι ο χυλός να γίνει λείος και ομοιογενής. Αφήνετε το μπόλ σε ζεστό μέρος, σκεπασμένο με υγρή πετσέτα, μέχρι ο χυλός να διπλασιαστεί σε όγκο.

2.Σε ένα βαθύ κατσαρολάκι ζεσταίνετε αρκετό λάδι, μέχρι να κάψει πολύ καλά. Ρίχνετε μικρές κουταλιές του γλυκού από το μίγμα και αφήνετε τους λουκουμάδες να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Βάζετε τους λουκουμάδες σε απορροφητικό χαρτί και τους αφήνετε να στραγγίσουν από το λάδι.

3.Τοποθετείτε τους λουκουμάδες σε πιατέλα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

4.Σε ένα σκεύος fondue (ή σε κατσαρολάκι), ρίχνετε το περιεχόμενο του Morfat Creamy και τα κομματάκια σοκολάτας. Τα αφήνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα, και η σως να αποκτήσει λεία υφή.

5.Καρφώνετε τα λουκουμαδάκια σε sticks (οδοντογλυφίδες) και τα βουτάτε στην σως σοκολάτα την οποία κρατάτε ζεστή συνεχώς σε πολύ χαμηλή φωτιά.

Μυστικό του CHEF: Το νερό που θα προσθέσετε να είναι χλιαρό, καθώς με καυτό νερό δεν θα φουσκώσει το μίγμα σας.

http://morfat.gr/loukoumades-me-sos-sokolatas/

morfat-loukoumadesl

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *