Εύκολο παγωτό με Nucrema, από το ionsweets.gr!
Πανεύκολο παγωτό με μπισκότα και την αγαπημένη μας Nucrema!
Συστατικά για ένα λίτρο
- 500 gr. κρέμα γάλακτος πλήρες
- 500 gr. γάλα φρέσκο πλήρες
- 1 πακέτο μπισκότα γεμιστά με άσπρη κρέμα στη γέμιση
- 1 κουτί Nucrema 200 gr.
Μέθοδος
- Χτυπάμε σε μπολ με σύρμα τη κρέμα γάλακτος και το γάλα μέχρι να κάνουν φουσκάλες περίπου 2 λεπτά.
- 2.Βάζουμε σε μπλέντερ τα μπισκότα ολόκληρα και τα κάνουμε σκόνη ή αν θέλουμε το παγωτό μας να έχει πιο μεγάλα κομμάτια μπισκότου το κόβουμε στο μπλέντερ σε μεγαλύτερα κομμάτια
- 3.Ρίχνουμε τη Nucrema στο μείγμα με τη κρέμα γάλακτος και το γάλα και ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να ανακατευτούν καλά.
- 4.Τέλος ρίχνουμε στο μείγμα κα τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύουμε απαλά ώστε να πάνε παντού.
- 5.Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα πλαστικό μπολ με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
https://ionsweets.gr/recipe-items/efkolo-pagoto-me-nucrema/
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατάκια με μανταρίνι, πορτοκάλι και λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweet...
Δέκα συμβουλές για τέλειο σπιτικό παγωτό, από το icookgreek.com!
Κέικ καρότου με γέμιση λευκή σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Τούρτα πανακότα σε σχήμα καρδιάς με σάλτσα κακάο ION, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Παγωτό Dulce de Leche από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις "Συνταγές Πάνος" !
Νηστίσιμο Cremeux σοκολάτας με κανταΐφι, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση