Σαρλότ κρέμα με ΙΟΝ Σοκοφρέτα Cream, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

Συστατικά

  • Μπισκότα Σαβαγιάρ (lady fingers)

  • 3 αυγά διαχωρισμένα (κρόκος – ασπράδι)

  • 100 γρ ζάχαρη κρυσταλλική (χωρισμένη στα 2)

  • 1 βανίλια

  • 1 πρέζα αλάτι

  • 2 κ.γ χυμό λεμόνι

  • Ξύσμα από 1 λεμόνι

  • 65 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

  • 30 γρ κορν φλάουερ

  • Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα

  • Υλικά για την κρέμα

  • 100 γρ γάλα

  • 50 γρ ζάχαρη

  • 7 γρ ζελατίνη

  • ½ τμ βανίλια

  • 400 κρέμα γάλακτος

  • 1 συσκευασία ΙΟΝ Σοκοφρέτα Cream

  • Φρέσκιες φράουλες

  • Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα

 

Οδηγίες

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

Σχετικά με το Σεφ

Αριάδνη Πούλιου

Αριάδνη Πούλιου

Η Αριάδνη Πούλιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στη Βακαλό και πήρε το πτυχίο της με άριστα και …

Περισσότερα για τον σεφ…


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *