Μους ροδάκινο με στέβια, από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!







Προετοιμασία: 0:10′
Μαγείρεμα: 0:10′
Πανεύκολη
Μερίδες: 5-6
Αέρινη και ελαφριά μους ροδάκινο, για επιδόρπιο χωρίς τύψεις
Υλικά Συνταγής
- 300 γραμ. ροδάκινα (καθαρισμένα και πολτοποιημένα)
- 300 γραμ. κρέμα καρύδας
- 2 κ.σ. κρυσταλλική στέβια ή άλλο γλυκαντικό
- 3 φύλλα ζελατίνης (x 2 γραμ.)
- φρέσκα φρούτα εποχής για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Ξεκινάμε τη μους ροδάκινο, βυθίζοντας τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά να µουλιάσει και να φουσκώσει.
Τοποθετούµε τα πολτοποιηµένα (πούλπα) ροδάκινα σε κατσαρόλα. Προσθέτουµε τo γλυκαντικό και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να διαλυθεί.
Στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας, στο µείγµα φρούτου. Αφού διαλυθούν οι ζελατίνες αποσύρουµε από τη φωτιά και αφήνουµε το µείγµα να κρυώσει για λίγο.
Χτυπάµε την κρέµα καρύδας στον κάδο του µίξερ µε το σύρµα ή µε µίξερ χειρός σε παχύρρευστη µορφή. Προσθέτουµε τη χτυπηµένη κρέµα στο µείγµα φρούτων. Απαλά ανακατεύουµε και ισοµοιράζουµε σε 5-6 ποτήρια. Παγώνουμε για να σφίξει και προσθέτουμε φρέσκα φρούτα για σερβίρισμα.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ανάποδη ροδακινόπιτα έτοιμη για ψήσιμο σε 10 λεπτά( video), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το...
Σιροπιαστό κέικ μήλου-κανέλας με γλυκαντικό στέβια από την "Stevia pyure greece".
Γλυκό χωρίς ζάχαρη με 4 υλικά, χωρίς μίξερ και χωρίς κρέμα γάλακτος(VIDEO), από την οικογένεια Καρελ...
Pannacotta Ροδάκινο, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Cheesecake Φράουλας με pyure stevia και μπισκότα ολικής με προβιοτικά και αλάτι χωρίς νάτριο, από τη...
Δροσερό μπισκοτογλυκό ψυγείου με γεύση ροδάκινο (VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το Re...
Αφήστε μια απάντηση