Γλύκισμα με γιαούρτι και ζελέ ανανά, από το icookgreek.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Μερίδες: 6
  • Δυσκολία: εύκολο

Υλικά συνταγής

  • 1 φακελάκι ζελέ ανανά ή οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας σας
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 ποτήρι ζεστό νερό
  • κομματάκια ανάνα κομπόστα για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ανακατεύετε το ζελέ με το νερό.
  2. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε πολύ καλά.
  3. Βάζετε το μείγμα σε μπολ και τοποθετείτε τα γλυκά στο ψυγείο να παγώσουν. Για πιο πλούσια γεύση μπορείτε να γαρνίρετε με κομματάκια ανάνα κομπόστα.

Συμβουλή

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε και κομμάτια φρέσκων φρούτων εποχής.

 

https://tinyurl.com/tbbt2h5k

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *