Μους γιαουρτιού με μπισκότα και καραμέλα, από το icookgreek.com!







Υλικά συνταγής
- 180 γρ. μπισκότα πικραμύγδαλου ή άλλα της αρεσκείας σας
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 300ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο (Amaretto)
- 1 βανίλια σε σκόνη
- σάλτσα καραμέλα και χονδροκομμένα αμύγδαλα για το γαρνίρισμα
- Χτυπάτε με το σύρμα το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια, το λικέρ και την άχνη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να αφρατέψουν.
- Μεταφέρετε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει.
- Για να σερβίρετε, μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια ή ποτήρια κατά στρώσεις τα μπισκότα χονδροτριμμένα με το μείγμα γιαουρτιού πασπαλίζοντας με λίγα αμύγδαλα και περιχύνοντας με σάλτσα καραμέλας.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Cupcakes με καραμέλα και σοκολάτα, από τον Γιώργο Τσούλη!
Τούρτα με σοκολάτα καραμέλας & μπανάνα, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις sintagespanos!
Mousse με Nucrema μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ, από την Aριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Μους σοκολάτας με γιαούρτι, από τον Ευτύχη Μπλέτσα και την εταιρεία Κεραμάρη!
Τάρτα καραμέλας, σοκολάτας με βάση oreo με 5 υλικά χωρίς ψήσιμο, από το sintayes.gr!
Υπέροχη μους σοκολάτας ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ , από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free!
Αφήστε μια απάντηση