Μους γιαουρτιού με μπισκότα και καραμέλα, από το icookgreek.com!

  • Μερίδες: 6
  • Δυσκολία: εύκολο

Υλικά συνταγής

  • 180 γρ. μπισκότα πικραμύγδαλου ή άλλα της αρεσκείας σας
  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο (Amaretto)
  • 1 βανίλια σε σκόνη
  • σάλτσα καραμέλα και χονδροκομμένα αμύγδαλα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση συνταγής
  1. Χτυπάτε με το σύρμα το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια, το λικέρ και την άχνη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να αφρατέψουν.
  2. Μεταφέρετε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει.
  3. Για να σερβίρετε, μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια ή ποτήρια κατά στρώσεις τα μπισκότα χονδροτριμμένα με το μείγμα γιαουρτιού πασπαλίζοντας με λίγα αμύγδαλα και περιχύνοντας με σάλτσα καραμέλας.

 

 

https://tinyurl.com/yxqh8ab8

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *