Μους γιαουρτιού με μπισκότα και καραμέλα, από το icookgreek.com!







Υλικά συνταγής
- 180 γρ. μπισκότα πικραμύγδαλου ή άλλα της αρεσκείας σας
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 300ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο (Amaretto)
- 1 βανίλια σε σκόνη
- σάλτσα καραμέλα και χονδροκομμένα αμύγδαλα για το γαρνίρισμα
- Χτυπάτε με το σύρμα το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια, το λικέρ και την άχνη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να αφρατέψουν.
- Μεταφέρετε το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε να κρυώσει.
- Για να σερβίρετε, μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια ή ποτήρια κατά στρώσεις τα μπισκότα χονδροτριμμένα με το μείγμα γιαουρτιού πασπαλίζοντας με λίγα αμύγδαλα και περιχύνοντας με σάλτσα καραμέλας.






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Mousse σοκολάτας με καρύδα, κακάο και Nucrema ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Γιαούρτι με ζελέ ανανά, από το ionsweets.gr!
Ζελέ γιαούρτι µε φράουλες και βότκα, από την Αργυρώ μας!
Vegan mousse η παγωτό σοκολάτα με κρέμα καρύδα, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Σοκολατάκια με καραμέλα βουτύρου με 5 υλικά(VIDEO), από τους Χάρη και Μιχάλη Καρελάνη και το redmoon...
Νηστίσιμη τάρτα με καραμέλα και κουβερτούρα ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση