Aλειμμα ταχινιού, από την ‘Ευα Κατραμίδου και το evicita.gr!







Σούπερ θρεπτικό άλειμμα ταχινιού! Μπορείτε να το φάτε για πρωινό ή να φτιάξετε σαντουιτσακι και να το δώσετε για σνακ στο σχολείο! Όπως κ να το κάνετε το σίγουρο είναι ότι θα το αγαπήσετε…γιατί εκτός από νόστιμο είναι και συνταγή του λεπτού!
Άλειμμα ταχινιού με σοκολάτα για σούπερ απόλαυση! Όταν έψαχνα να βρω μία συνταγή για τα σχολικά σνακ, ήθελα να βρω κάτι πολύύύ γρήγορο (εεεε ναι χρειάζεται) και κυρίως πολύ νόστιμο! Εχω και μια μικρή που τα δοκιμάζει όλα, οπότε αν δεν πάρουμε από εκεί το οκ δεν βγαίνει τίποτα στο site!
Με αυτό το άλειμμα ταχινιού όχι μόνο πήραμε έγκριση αλλά χιλιοπαρακαλάει να το φάει πάνω στο λαχταριστό ψωμάκι…
Οπότε για τα παιδάκια σας μπορείτε να κάνετε σαντουιτσάκι με το άλειμμα και να το δώσετε για το σχολείο ή μπορείτε να το προσφέρετε για πρωινό! Είναι πολύ νόστιμο και θρεπτικό! Για τους λάτρεις του φουντουκιού έχω σπιτική πραλίνα σοκολάτας με μέλι!
ΥΛΙΚΑ: Για ένα βαζάκι 200-230 γρ.
130 γρ. ταχίνι
40 γρ. μέλι
50 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί
3 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι, το μέλι, τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
Στο τέλος, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κακάο. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το άλειμμα ταχινιού σε ένα βαζάκι και διατηρούμε εντός ή εκτός ψυγείου!
Τόσο απλό!
yummy!
https://www.evicita.gr/aleimma-tahinioy/?fb
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Νηστίσιμα ταχινοπιτάκια με γλυκό βύσσινο (VIDEO), από το foodaholics.gr!
Ταχίνι, από τον Παναγιώτη Θεοδωρίτση και τις sintagespanos!
Σπιτική πραλίνα φουντουκιού (νηστίσιμη), από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Νηστίσιμα μπισκότα με ταχίνι, από τον Πέτρο Συρίγο!
Spread Σοκολάτα Κάστανο(Video), από τον Δημήτρη Μακρινιώτη!
Πραλινοκεκάκια με γλάσο", από την Ελπίδα Χαραλαμπίδου και το elpidaslittlecorner!
Αφήστε μια απάντηση