Μους Χαλβά, από την Morfat!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μέσα σε λίγη ώρα ετοιμάστε την πιο νόστιμη και βελούδινη μους χαλβά !!!

Μους Χαλβά

Υλικά:

Για 3-4 μερίδες
1 Morfat Creamy (250γρ)
100γρ ταχίνι (1/3 φλυτζ. τσαγιού)
50γρ μέλι (2 πολύ γεμάτες κ.σ.)
100γρ έτοιμο χαλβά

Εκτέλεση:

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy με το μέλι και το ταχίνι για 10’.
Κόβετε τον χαλβά σε πολύ μικρά κυβάκια, τα προσθέτετε στο μείγμα σας και χτυπάτε για άλλα 2’.

Σερβίρισμα: Τρίβετε χαλβά στην βάση μικρών ατομικών τσερκιών. Από πάνω βάζετε το μείγμα και το στρώνετε με σπάτουλα να ισιώσει.

Τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να παγώσει. Το ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με μέλι και καβουρδισμένο σουσάμι.

Πηγή
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *