Υλικά
- 400 ml κρέμα γάλακτος
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 400 γρ. NUCREMA ION
- Προαιρετικά 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
Υλικά
Εκτέλεση
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Στον κάδο του μίξερ, με ένα σύρμα, ανακατεύουμε σε μεσαία ταχύτητα την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί.
Έπειτα, αδειάζουμε σε φορμάκια σιλικόνης της αρεσκείας μας και τοποθετούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
Αφήστε μια απάντηση