Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι από το Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής !
Υλικά
400 gr. γιαούρτι στραγγιστό
300 gr. μέλι
400 gr. γάλα
150 gr. ζάχαρη (ή φρουκτόζη ή στέβια)
150 ml. νερό
1 φλυτζάνι φυστίκια Αιγίνης ανάλατα
Εκτέλεση
Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό.
Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε να διαλυθεί και αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Άν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε στην παγωτομηχανή.
Άν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
Την τελευταία φορά που θα το ανακατέψουμε προσθέτουμε και τα φυστίκια.
Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!
Σερβίρεται με σιρόπι βύσσινο!
Το άρθρο επιμελήθηκε ο Ιατρός Στέλιος Πανταζής
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό γιαούρτι από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly"!
Ελληνικό παγωτό γιαούρτι, από την Αργυρώ μας!
Το πιο γρήγορο και αφράτο παγωτό γιαούρτι, από τον Πέτρο Συρίγο!
Καταπληκτική τούρτα παγωτό με γιαούρτι, από την αγαπημένη Mamatsita!
Γιαουρτογλυκό με μπισκότα, από την Αργυρώ μας!
Φτιάχνουμε παγωτό μπανάνα στο πι και φι, από το Olive magazine.gr!
Αφήστε μια απάντηση