Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι από το Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής !







Υλικά
400 gr. γιαούρτι στραγγιστό
300 gr. μέλι
400 gr. γάλα
150 gr. ζάχαρη (ή φρουκτόζη ή στέβια)
150 ml. νερό
1 φλυτζάνι φυστίκια Αιγίνης ανάλατα
Εκτέλεση
Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό.
Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε να διαλυθεί και αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Άν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε στην παγωτομηχανή.
Άν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.
Την τελευταία φορά που θα το ανακατέψουμε προσθέτουμε και τα φυστίκια.
Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!
Σερβίρεται με σιρόπι βύσσινο!
Το άρθρο επιμελήθηκε ο Ιατρός Στέλιος Πανταζής











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό γιαούρτι σοκολάτα από τη Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly !
Παγωτό Σοκολάτα Χωρίς Ζαχαρούχο (VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη!
Παγωτό-γιαούρτι με μέλι και καρύδια, από το sintayes.gr!
Γιαουρτογλυκό στο πι και φι (χωρίς μίξερ), από τον Γιάννη Βαλιάνο και το argiro.gr!
Εύκολο σοκολατένιο γιαουρτογλυκό, από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
Στιγμιαίο παγωμένο γιαούρτι με μούρα (με 3 ΥΛΙΚΑ), από το neadiatrofis.gr!
Αφήστε μια απάντηση