Παγωτό Γιαούρτι με Μέλι από το Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

400 gr. γιαούρτι στραγγιστό
300 gr. μέλι
400 gr. γάλα
150 gr. ζάχαρη (ή φρουκτόζη ή στέβια)
150 ml. νερό
1 φλυτζάνι φυστίκια Αιγίνης ανάλατα

Εκτέλεση 

Δένουμε σε σιρόπι την ζάχαρη και το νερό.
Προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε να διαλυθεί και αφήνουμε να κρυώσει.
Προσθέτουμε το γάλα και το γιαούρτι, ανακατεύοντας να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Άν έχουμε παγωτομηχανή το ολοκληρώνουμε  στην παγωτομηχανή.

Άν δεν έχουμε παγωτομηχανή ακολουθούμε την εξή διαδικασία:
Βάζουμε το μείγμα σε μπώλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Σε 45 λεπτά βγάζουμε το παγωτό και το ανακατεύουμε με ένα πηρούνι.
Ακολουθούμε αυτήν την διαδικασία 5-6 φορές ανά 45 λεπτά.

Την τελευταία φορά που θα το ανακατέψουμε προσθέτουμε και τα φυστίκια.

Όσες πιό πολλές φορές κάνουμε αυτήν την διαδικασία τόσο πιο ωραία υφή θα πετύχουμε!

Σερβίρεται με σιρόπι βύσσινο!

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Ιατρός 

photo of SteliosΣτέλιος Πανταζής

Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής
Μεσογείων 303

Χαλάνδρι , Αττική Ελλάδα

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

2102628639
health, holistic, medicine,homeopathy, acupuncture
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *