Παγωτό Oreo με 4 υλικά, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

(περίπου για 2 λίτρα παγωτό)

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 φάκελο Γκαρνί Βανίλια σκόνη

500 γρ κρέμα γάλακτος 35 %

2 βανιλέτες

200 γρ μπισκότα Ορεο


Βάλτε το ζαχαρούχο  και την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για μισή  ώρα .

Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια .

Βγάλτε τα υλικά από το ψυγείο .

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ για λίγα λεπτά .

Προσθέστε  το Γκαρνί Βανίλια.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Ρίξτε σιγά σιγά το ζαχαρούχο  και τις βανίλιες χτυπώντας συνεχώς.

Βάλτε το παγωτό στην κατάψυξη.

Μετά από 30-40΄(για να αποφύγουμε να μείνουν τα μπισκοτάκια στον πάτο) βγάζουμε το

μείγμα του παγωτού μας και προσθέτουμε

τα μπισκότα, τα ανακατεύουμε ελαφρώς και το ξαναβάζουμε

στη κατάψυξη για 6-7 ώρες .

Εγώ έβαλα όλο τον κάδο του μίξερ στην κατάψυξη και ενδιάμεσα το έβγαλα 2 φορές

και ανακάτεψα το παγωτό με μια κουτάλα  για να πάρει αέρα και να γίνει αφράτο.

Σερβίρετε σε μπολ και γαρνίρετε με φράουλες και μίνι Ορεο μπισκότα .

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια-Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
 
 
https://koykoycook.gr/?p=24954
 
 
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *