Δεν ξέρω τι με πιάνει ώρες ώρες και παντρεύω μεταξύ τους συνταγές που αγαπώ. Tα καραμελωμένα μήλα ας πούμε για το οποία τρελαίνομαι, αυτήν τη φορά αντί να τα κάνω tarte tatin τα έκανα γαρνιτούρα σε μια σαρλότ σοκολάτας.
Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε μια γκανάζ σοκολάτας, κόκκινα φρούτα και τη σάλτσα τους, καραμελωμένα αχλάδια. Προσωπικά τα καραμελωμένα μήλα τα βρήκα εξαιρετικά!
Υλικά για 8-12 άτομα
- 7γρ. ζελατίνη (3 ½ μικρά φύλλα)
- 250γρ. γάλα
- 3 κρόκοι αβγών
- 60γρ. ζάχαρη
- 175γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 300γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 ½ πακέτο σαβαγιάρ
Αφήστε μια απάντηση