Ρόφημα σοκολάτας, από το Oscar Chocolates!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Βελούδινη ζεστή σοκολάτα για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Υλικά

• 1 λίτρο γάλα
• 220 γρ. σταγόνες κουβερτούρας OSCAR
• 120 γρ. σταγόνες κουβερτούρα γάλακτος OSCAR
• 2 κ.τ.γ κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο γάλα
• 2 κ.τ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
• 2-3 κ.τ.γ. ζάχαρη
• 1/2 κ.τ.γ. κανέλα, προαιρετικά

Για το σερβίρισμα

• Mini Marshmallows
• Τρούφα
• Σκόνη κακάο
• Σαντιγί

Εκτέλεση

1) Σε ένα ποτήρι με λίγο γάλα διαλύουμε το κορν φλάουρ ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να διαλυθεί.
2) Σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους με βαρύ πυθμένα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, το γάλα και τη βανίλια μέχρι για να σιγοβράσουν.
3) Μόλις το γάλα έρθει σε βρασμό προσθέτουμε τις σταγόνες και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε συνεχώς με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
4) Τέλος ρίχνουμε το ποτήρι με το κορν φλάουρ, ανακατεύουμε καλά και αφαιρούμε από τη φωτιά.
5) Μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε γεύση θέλετε, για παράδειγμα, κανέλα, καρύκευμα μπαχαρικών, βατόμουρο αλλά θα πρέπει να την προσθέσετε στο τελικό ανακάτεμα μετά το κορν φλάουερ

Σερβίρεται  ζεστό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *