Τα προϊόντα Sukrin ήρθαν επιτέλους και στην Ελλάδα!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Η Sukrin ιδρύθηκε το 2007 από τη Νορβηγική εταιρεία Funksjonell Mat AS. Στόχος της είναι να παράγει και να διαθέτει στην αγορά καινοτόμα προϊόντα, τα οποία καθιστούν ευκολότερη την υγιεινή διαβίωση μέσω της σωστής διατροφής. Μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα με ελάχιστους υδατάνθρακες, χωρίς ζάχαρη και γλουτένη ήρθε να εμπλουτίσει την διατροφή μας! Η γκάμα αυτή καλύπτει φυσικά γλυκαντικά, άλευρα, μείγματα ψωμιού και γλυκών.

Τα καλύτερα φυσικά γλυκαντικά από ερυθριτόλη και στέβια συνδυάζονται τόσο αρμονικά ώστε να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις στην κουζίνα μας. Είναι απολύτως ασφαλή για προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη και δυσανεξία σε σάκχαρα αλλά και για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υγιεινά τα γλυκά τους χωρίς να έχουν το άγχος των θερμίδων. Η αγαπημένη μας Sukrin Gold, η “καστανή ζάχαρη”, όπως και τα άλλα γλυκαντικά της σειράς, όχι μόνο δεν δημιουργεί φλεγμονές στον οργανισμό -όπως η απλή ζάχαρη-, αλλά βοηθάει και στην υγεία των δοντιών μειώνοντας αισθητά την δημιουργία πλάκας.

Τα άλευρα και τα έτοιμα μείγματα, παράγονται με τις παραδοσιακές μεθόδους ψυχρής έκθλιψης που τα απαλλάσουν από το περιττό λίπος και κάνουν την χρήση τους απεριόριστη. Διαθέτουν όλα, πιστοποίηση προϊόντος χωρίς γλουτένη και είναι μοναδική πρόταση για όσους κάνουν διατροφή χαμηλών υδατανθράκων.

Τα προϊόντα τους μπορείτε να τα βρείτε μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου σε Ελλάδα και Κύπρο, την εταιρεία  LifeTree και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.lifetree.gr , όπως επίσης και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και παραγγελιών: 216 9005380

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *