Οδηγίες

  1. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

  2. Ενσωματώνουμε το μασκαρπόνε (ή τυρί κρέμα), την άχνη και τις βανίλιες.

  3. Διαλύουμε τον καφέ ή το κακάο σε 150 ml νερό ζεστό νερό.

  4. Προαιρετικά αρωματίζουμε με το κονιάκ.

  5. Σε φόρμα 30×11 εκατοστά, με αντικολλητικό χαρτί κάνουμε μία στρώση από σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στον καφέ.

  6. Από πάνω απλώνουμε την μισή κρέμα.

  7. Κάνουμε ακόμα μία στρώση από σαβαγιάρ που έχουμε βουτήξει στον καφέ.

  8. Απλώνουμε λίγη από την κρέμα και βάζουμε την υπόλοιπη σε ροζέτες.

  9. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με κακάο.