VIAP-MENTEL(June2017-gif)(εσωτερικές)
fineti

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ(30 κομμάτια περίπου)

100 γρ βούτυρο η μαργαρίνη

220 γρ ζαχαρούχο γάλα

180 γρ ινδοκάρυδο

90 γρ κακάο άγλυκο σκόνη κοσκινισμένο

450 γρ λευκή κουβερτούρα

κόκκινο η φούξια χρώμα ζαχαροπλαστικής

 

fon3

 

Λιώστε το βούτυρο η την μαργαρίνη σε ένα σκεύος η στον φούρνο μικροκυμάτων.

Προσθέστε ανακατεύοντας το ζαχαρούχο με ένα κουτάλι.

Ρίξτε πρώτα το κακάο ,μετά το ινδοκάρυδο και ανακατέψτε.

Ζυμώστε με τα χέρια σας ( προτιμότερο να φοράτε γάντια μιας χρήσης) μέχρι να γίνει μια μπάλα.

Πλάστε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια.

Βάλτε τα στο ψυγείο να παγώσουν για μια ώρα περίπου.

Λιώστε την σοκολάτα σε χαμηλή φωτιά σε μπαίν μαρί.

Προσθέστε το χρώμα.

Βουτήξτε ένα ένα τα φοντάν στην χρωματισμένη σοκολάτα και αφήστε τα

πάνω σε χαρτί ψησίματος να σφίξει το περίβλημα τους .

 

 

fon4

Μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα θέλετε για να χρωματίσετε την σοκολάτα  η να τα αφήσετε τελείως λευκά.

Γεύση λευκής σοκολάτας μαζί με κακάο και  ινδοκάρυδο.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο??

Υπέροχο γλυκάκι για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.. και όχι μόνο…!!!

 

 

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
https://koykoycook.gr/?p=24054
 
 
fon2
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.