Πανεύκολες πασχαλινές σοκολατένιες “φωλιές μόνο με 4 υλικά, από το sintayes.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Δώστε μια εορταστική νότα στο Πασχαλινό τραπέζι. Μια συνταγή για ένα πανεύκολο σοκολατένιο γλύκισμα ψυγείου με 4 μόνο υλικά.

 

Μερίδες: 12-15

συνταγή icon Χρόνος: 30 λ

συνταγή icon Δυσκολία: Εύκολη

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Υλικά συνταγής

  • 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 200 γρ. σοκολάτα μαύρη κουβερτούρα
  • 100 γρ. ψιλοκομμένο ινδοκάρυδο
  • 35-40 μικρά χρωματιστά πασχαλινά αυγά εμπορίου ή φτιάξτε μόνοι σας με μάρζιπαν [βλέπε συνταγή εδώ]

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβετε τις σοκολάτες σε κομματάκια και τις λιώνετε σε μπεν μαρί. Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε το μείγμα να κρυώσει λίγο ανακατεύοντας ανά διαστήματα. Μόλις μισοκρυώσει προσθέστε το ινδοκάρυδο και ανακατέψτε καλά να ενσωματωθεί πλήρως.
  2. Σε μεγάλο δίσκο τοποθετείτε μια λαδόκολλα. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνετε μείγμα και δημιουργείτε πάνω στη λαδόκολλα “φωλιές” σοκολατένιας διαμέτρου 7 εκ. περίπου. Με το πίσω μέρος του κουταλιού κάνετε ένα μικρό “βαθούλωμα” στο κέντρο κάθε φωλιάς όπου θα τοποθετείσετε τα αυγουλάκια.
  3. Τα βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά να κρυώσουν. Τοποθετείτε στο κέντρο μικρά πασχαλινά αυγουλάκια ή φτιάξτε μόνοι σας πολύχρωμα αυγουλάκια με μάρζιπαν και σερβίρετε.

 

https://www.sintayes.gr/syntages/paschalines-sokolatenies-folies/

888961

 Πηγή

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *