Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Προετοιμασία: 

Μαγείρεμα 

Συνολικός χρόνος: 

Μερίδες: 2-3

Υλικά

  • 3 μπανάνες

  • 5-6 κουταλιές κακάο

  • 100 γραμμ. γάλα καρύδας

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.

  2. Βάζουμε στο μπλέντερ τις μπανάνες, το κακάο και το γάλα καρύδας και δουλεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.

  3. Μεταφέρουμε το παγωτό σε κατάλληλο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα περίπου μέχρι να σφίξει, αλλά όχι πολύ.

http://theonewithallthetastes.com/2014/04/vegan-chocolate-ice-cream.html

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *