Moelleux σοκολάτας με φράουλες, με την νέα κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT 65% Κακάο, και τις glikessintages.gr!
15 Λεπτά
10 Λεπτά
Για 4 άτομα
Υλικά:
• 200γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT 65% Κακάο
• 3 αυγά
• 100γρ. φράουλες κτψ (4 τεμ)
• 80γρ. ζάχαρη άχνη
• 50γρ. βούτυρο και λίγο ακόμα
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
• 1 κ.σ. αλεύρι και 1 κ.γ. επιπλέον
Εκτέλεση:
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 240 βαθμούς
- Λιώστε σε ένα μπολ τη κουβερτούρα με το βούτυρο για 2 λεπτά στα 500W.
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι.
- Προσθέστε τη λιωμένη κουβερτούρα.
- Ανακατέψτε και αφήστε το μίγμα στο ψυγείο.
- Αλευροβουτυρώστε 4 φορμάκια.
- Βάλτε στο κέντρο από το κάθε φορμάκι 1 κατεψυγμένη φράουλα. Προσθέστε το υπόλοιπο μίγμα από πάνω.
- Ψήστε για 10 λεπτά. Το κέντρο πρέπει να παραμείνει ρευστό!
https://www.glikessintages.gr/syntagi/Moelleux-sokolatas-me-fraoules
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Εύκολο σουφλέ (moelleux) σοκολάτας, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Γρήγορο σουφλέ σοκολάτας, από τον Γιώργο Τσούλη!
Souffle (moelleux) peanut butter από τον Ακη Πετρετζίκη!
Υγρά cakes σοκολάτας, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Moelleux σοκολάτας με Nucrema και cranberries, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Moelleux σοκολάτας, από τον Πέτρο Συρίγο και το koolnews.gr!
Αφήστε μια απάντηση