Moelleux σοκολάτας, από τον Πέτρο Συρίγο και το koolnews.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Moelleux σοκολάτας, που μπορείς να συνοδέψεις είτε με φράουλες είτε με παγωτό.

Υλικά

  • 250 γραμμ. βούτυρο
  • 250 γραμμ. σοκολάτα
  • 125 γραμμ. ζάχαρη
  • 110 γραμμ. αλεύρι
  • 4 αβγά
  • 1 βανίλια

Διαδικασία

Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφρός. Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπαιν μαρί. Ρίχνουμε τη σοκολάτα, σιγά σιγά,  στο μίξερ, το μίγμα με τη ζάχαρη και όταν ομογενοποιηθεί βάζουμε το αλεύρι και τη βανίλια. Ψήνουμε  στους 200 βαθμούς για 9 λεπτά.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

http://www.koolnews.gr/food/843158-glikane-to-valentino-sou-sintagi-gia-moelleux-sokolatas-apo-ton-petro-sirigo/#more-843158

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *