Απίθανο , πανεύκολο “κέικ-μους” με ρευστή σοκολάτα και μπισκότα, από την αγαπημένη Ελένη Ψυχούλη και το chefonair.gr!







Ημέρα προβολής 3/3/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
(Μετά το δέκατο-εκτο λεπτό)
Υλικά
350 γρ. σοκολάτα
100 γρ. μπισκότα τύπου digestive
225 γρ. μαργαρίνη Bιτάμ
5 αβγά
300 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη με τη σοκολάτα.
Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτοντας σιγά σιγά τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα με τα αβγά και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα μπισκότα χοντροσπασμένα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα του κέικ σε μια φόρμα με λαδόκολλα.
Ψήνουμε, στους 160 βαθμούς, αέρα, για 40 περίπου λεπτά.
http://chefonair.gr/syntages/keik-refsti-sokolata-mpiskota/






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Αφράτη δίχρωμη μους σοκολάτα – πορτοκάλι, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!
Εύκολη μους σοκολάτας μόνο ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ- 3 ingredients Easy chocolate mousse, by Akis and akispetretzi...
Mousse σοκολάτα με καφέ και 3 μόνο υλικά, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Sweetly!
Μους σοκολάτα με ανανά, από την Ιωάννα Σταμούλου και το olivemagazine.gr!
Μους σοκολάτας με αβοκάντο, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!
Σοκολατένια μους με ζαχαρούχο γάλα, από το icookgreek.com!
Αφήστε μια απάντηση