Fondant Σοκολάτας από τον Ζαφείρη Κλωνάρη και το “Zucker my art”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ
3/4 φλιτζανιού αλεύρι

3/4 φλιτζανιού ζάχαρη

1 φλιτζάνι βούτυρο

1 φλιτζάνι κουβερτούρα

5 τμχ αυγό

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώστε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπήστε τα αυγά με την ζάχαρη με αυγοδάρτη και προσθέστε την κουβερτούρα και το αλεύρι, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα. Γεμίστε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ μέχρι τα 3/4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο 190ºC για 20’. Σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστό.

 

 

ttps://www.facebook.com/ZAXsugART/photos/a.361004717347845.84490.360996024015381/637894059658908/?type=1&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *