Κορμός με 3 υλικά, από τον Γιώργο Τσούλη!
ΜΕΡΙΔΕΣ 8-10
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 5Λ
ΑΝΑΜΟΝΗ 4Ω
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 10Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ 2/5
ΥΛΙΚΑ
700 γρ. πραλίνα φουντουκιού
600 γρ. γιαούρτι
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Για το σερβίρισμα
Κακάο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε ένα μπολ,προσθέτουμε την πραλίνα, το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
2. Στρώνουμε μεμβράνη σε μια μακρόστενη φόρμα διαστάσεων 30×15 εκ., αφήνοντας αρκετό μάκρος στις άκρες, ώστε να μας βοηθήσει να το ξεφορμάρουμε.
3. Τοποθετούμε ένα στρώμα από μπισκότα στον πάτο της φόρμας και καλύπτουμε με αρκετό από το μείγμα πραλίνας, απλώνοντάς το ομοιόμορφα πάνω από τα μπισκότα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία, μέχρι να γεμίσει η φόρμα, τελειώνοντας με ένα στρώμα από το μείγμα πραλίνας.
4. Σκεπάζουμε με μεμβράνη, προσέχοντας να εφάπτεται στην επιφάνεια της κρέμας και το μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4 ώρες, μέχρι να σφίξει.
5. Ξεφορμάρουμε τον κορμό, πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουβερτούρα ή φυστικοβούτυρο αντί για πραλίνα φουντουκιού
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κορμός Χριστουγέννων, από την αξέχαστη Χρύσα Παραδείση και το sintayes.gr!
Σοκολατένιος κορμός, Μωσαϊκό, από την Νανά Σαββατιανού και το cookeatup.com!
Μωσαϊκό σεμιφρέντο, από το sintayes.gr!
Μωσαϊκό με espresso, από το caffevolcano.com!
Κέικ μωσαϊκό ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ(VIDEO), από την Αργυρώ μας και το argiro.gr!
Μωσαϊκό, από τον Στέλιο Παρλιάρο!
Αφήστε μια απάντηση