Διαδικασία
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε τον χυμό λεμονιού. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά και το ξύσμα λεμονιού και αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε συνεχώς και όταν η κρέμα αρχίσει να κοχλάζει και δέσει καλά, αποσύρουμε από τη φωτιά. Βάζουμε τα κομμάτια κουβερτούρας σε ένα μπολ. Αδειάζουμε πάνω από την κουβερτούρα την κρέμα, ανακατεύουμε με μια μαρίζ και την ομογενοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου κρυώσει και γυαλίσει και γεμίζουμε ατομικά μπολ. Σερβίρουμε με γλασαρισμένα στικ λεμονιού.
Styling: Κατερίνα Λυκουρέση – Φωτογραφία: Studio LM
Αφήστε μια απάντηση