Μους λεμονιού με λευκή σοκολάτα ION Break, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!

- Ποσότητα
- 3 τεμάχια
- Επίπεδο
Συστατικά
3 φύλλα ζελατίνη
3 αυγά
185 γρ. χυμό λεμόνι
230 γρ. λευκή σοκολάτα ION Break
130 γρ. βούτυρο αγελάδας
Οδηγίες
1.Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα ION Break σε μπεν μαρί.
2.Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε νερό μέχρι να μαλακώσει.
3.Σε μπεν μαρί τοποθετούμε τα αυγά και το χυμό λεμονί χτυπάμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθει και να πήξει η κρέμα.
4.Στύβουμε τη ζελατίνη καλά και την προσθέτουμε στο μείγμα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
5.Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο, ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.
6.Τέλος, προσθέτουμε την λευκή σοκολάτα ION Break ανακατεύουμε.
7.Αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωμάτιου.
8.Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
9.Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.
Μερίδες : 3
Έτοιμο σε : 20 Λεπτά
Σχετικά με το Σεφ
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κέικ βανίλιας με κρέμα λεμονιού, από το icookgreek.com!
Σοκολατένιο κρεμώδες cheesecake χωρίς ψήσιμο, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Σουφλέ με μαύρη σοκολάτα, Grand Marnier και σταγόνες μαύρης σοκολάτας ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και...
Νηστίσιμη τάρτα με καραμέλα και κουβερτούρα ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Κρέμα καραμελέ με κουβερτούρα κλασική patisserie ION, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Κέικ βανίλια με γλάσο λευκής κουβερτούρας ΙΟΝ, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!

Αφήστε μια απάντηση