Μους μόκα με Linodiet Baking Stevia, από το linodiet.gr!
4 Μερίδες
Γλυκαιμικός δείκτης : 1 (Χαμηλός)
Γλυκαιμικό φορτίο ανά μερίδα : 0,3(Χαμηλό)
Γλυκαιμικός δείκτης παρόμοιου προϊόντος με ζάχαρη: 64 (Υψηλό)
Γλυκαιμικό φορτίο παρόμοιου προϊόντος με ζάχαρη/ μερίδα: 18 (Μέτριο)
Θερμίδες ανά μερίδα: 182 Kcal
Θερμίδες Παρόμοιων προϊόντων με ζάχαρη (kcal) /μερίδα: 327 (μειωμένο κατά τουλάχιστον 44%)
Υλικά για 4 μπολάκια
250 γρ κρέμα γάλακτος
2 γρ στιγμιαίο καφέ (1/2 κ.σ.)
100 γρ Linodiet Baking Stevia
5 γρ ζελατίνη σε φύλλα
80 γρ γάλα πολύ ζεστό
Αγοράστε πανεύκολα την Linodiet Baking Stevia +Δώρο 30% Επιπλέον Προϊόν στο : http://mikk.ro/4ts η στο : http://mikk.ro/4tv
Εκτέλεση
Διαλύουμε στο πολύ ζεστό γάλα το Linodiet Baking Stevia και τον καφέ. Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό και αφού τη στύψουμε καλά τη διαλύουμε και αυτή στο γάλα. Περνάμε το μείγμα από σινουά (σουρωτήρι) και αφήνουμε το μείγμα μας να κρυώσει και να αποκτήσει τη ρευστότητα μελιού.
Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος να γίνει σαντιγί και ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα με το γάλα ανακατεύοντας απαλά. Σερβίρουμε σε 4 μπολάκια και γαρνίρουμε με σκόνη καφέ ή/και κακάο.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://www.linodiet.gr/Linodiet%20Blog/Sintages%20stevia?journal_blog_post_id=13
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους σοκολάτας, ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Αφράτη δίχρωμη μους σοκολάτα – πορτοκάλι, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!
Μους σοκολάτας με βύσσινα μαριναρισμένα στο κονιάκ, από το ICookGreek Team!
Μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι, από τον Πέτρο Συρίγο και το petros-syrigos.com!
Μους γιαουρτιού με μπισκότα και καραμέλα, από το icookgreek.com!
Μους Χαλβά, από την Morfat!
Αφήστε μια απάντηση