Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα με το ινδοκάρυδο.
- Όταν ομογενοποιηθούν σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
- Πλάθουμε μπαλάκια και βάζουμε ένα αμύγδαλο.
- Αν θέλουμε ανοίγουμε την ζύμη και προσθέτουμε μαρασκίνο ή πραλίνα φουντουκιού.
- Μπορούμε να κάνουμε και τρουφάκι με Oreo που έχουμε θρυμματίσει και αναμείξει με λιωμένο βούτυρο.
- Στην αρχή κάνουμε ένα μικρό μπαλάκι από ινδοκάρυδο.
- Το σκεπάζουμε με ζύμη από Oreo και καλύπτουμε με ζύμη από ινδοκάρυδο.
- Μπορούμε εύκολα να κάνουμε όποιον συνδυασμό γεύσεις επιθυμούμε.
Αφήστε μια απάντηση