Ινδοκάρυδα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!







Eύκολα και αγαπημένα!
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΚΑΡΥΔΕΣ
3 φλυτζάνια ινδοκάρυδο
2 κουταλιές αλεύρι
1 φλυτζάνι ζάχαρη
3 αυγά
1 κουταλιά γλυκόζη
2 κουταλιές βούτυρο
2 βανίλιες
κερασάκια για την διακόσμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι σε ένα μπώλ.
Ρίξτε τα αυγά και την ζάχαρη σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε
καλά με σύρμα..
Προσθέστε την γλυκόζη,το βούτυρο και τις βανίλιες ..
Ανακατέψτε να ομογενοποιηθεί το μείγμα και τραβήξτε από την φωτιά ..
Ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα το μείγμα της καρύδας..
Βάλτε το μείγμα σε κορνέ με κατσαρή μύτη και κόψτε καρύδες.
Τοποθετήστε από πάνω μισό κερασάκι.
Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο 150-160 βαθμούς 20 λεπτά περίπου.
Φυλάξετε σε αεροστεγές σκεύος ερμητικά κλειστό γιατί με τον αέρα ξεραίνονται …
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ…….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)(Επιμέλεια -Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου) https://koykoycook.gr/?p=28935






Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Τρουφάκια με ινδοκάρυδο και νουτέλα με 4 υλικά, από το sintayes.gr!
Το πιο εύκολο ραβανί με γιαούρτι και ινδοκάρυδο, από το sokolatomania.gr!
Swiss roll καρύδα μπισκότο, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Ραβανί σιροπιαστό με ινδοκάρυδο , από την Σόφη Τσιώπου και τις "Λιχουδιές της Σόφης"!
Πολύχρωμη τούρτα σοκολάτα με γέμιση κρέμα ινδοκάρυδου, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το k...
Παστάκια καρύδας με άρωμα λεμόνι, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty"!
Αφήστε μια απάντηση