Ινδοκάρυδα, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Eύκολα και αγαπημένα!

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΚΑΡΥΔΕΣ

3 φλυτζάνια ινδοκάρυδο

2 κουταλιές αλεύρι

1 φλυτζάνι ζάχαρη

3 αυγά

1 κουταλιά γλυκόζη

2 κουταλιές βούτυρο

2 βανίλιες

κερασάκια για την διακόσμηση

       

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε το ινδοκάρυδο και το αλεύρι σε ένα μπώλ.

Ρίξτε τα αυγά και την ζάχαρη σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε

καλά με σύρμα..

Προσθέστε την γλυκόζη,το βούτυρο και τις βανίλιες ..

Ανακατέψτε να ομογενοποιηθεί το μείγμα και τραβήξτε από την φωτιά ..

Ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα το μείγμα της καρύδας..

Βάλτε το μείγμα σε κορνέ με κατσαρή μύτη και κόψτε καρύδες.

Τοποθετήστε από πάνω μισό κερασάκι.

Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο 150-160 βαθμούς  20 λεπτά περίπου.

Φυλάξετε σε αεροστεγές σκεύος ερμητικά κλειστό γιατί με τον αέρα ξεραίνονται …

Προεπισκόπηση εικόνας

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ…….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Φωτογραφίες:Ρένα Κώστογλου)
(Επιμέλεια -Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
 
https://koykoycook.gr/?p=28935 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *