Carrot cake του 5λεπτου χωρίς ζάχαρη (VIDEO), από την ‘Εμιλυ Βάγια και το mrssoupe.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Το πιο εύκολο carrot cake στον κόσμο είναι εδώ και δεν περιέχει ζάχαρη. Φτιαγμένο με ελαιόλαδο αυτό το carrot cake είναι αρκετά ελαφρύ και πάρα πολύ νόστιμο. Τρώγεται τέλεια και από το ψυγείο.

 

 

Τα βασικά υλικά που θα χρειαστείς για να το ετοιμάσεις είναι καρότα, ελαιόλαδο, υποκατάστατο ζάχαρης από monk fruit που έχει και 0 θερμίδες, baking powder, αλεύρι και αυγά. Το γλάσο είναι προαιρετικό και ετοιμάζεται με κουβερτούρα στέβια ή κουβερτούρα από 100% κακάο και λάδι καρύδας.

Με έχεις ρωτήσει πολλές φορές από πού παίρνω το υποκατάστατο ζάχαρης από monk fruit με τις 0 θερμίδες. Το παίρνω από εδώ.


Μπορείς να δεις και το video της συνταγή εδώ

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Remaining Time 0:00


 

Prep Time 5minutes
Cook Time 40minutes
Total Time 45minutes
Servings 
Ένα κέικ που ετοιμάζεται σε 5 λεπτά και είναι πεντανόστιμο.

Ingredients

για το γλάσο:

  • 100 γρ. κουβερτούρα στέβια 
  • 15 γρ. λάδι καρύδας

Instructions

  • Ξεκίνα καθαρίζοντας τα καρότα σου και κόβοντάς τα σε κομμάτια.
  • Ριξ΄τα στο μπλέντερ μαζί με τα αυγά, το ελαιόλαδο και τη ζάχαρη από monk fruit. Χτύπα καλά.
  • Μετέφερε σε μπολ και πρόσθεσε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το μπέικιν πάουντερ. Ανακάτεψε καλά.
  • Μετέφερε σε λαδωμένο ταψάκι και ψήσεις σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά.
  • Βγάλε από τον φούρνο και ετοίμασε το γλάσο σου.
  • Λιώσε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα. Ανακάτεψε με το λάδι καρύδας και ρίξε πάνω στο γλυκό σου.
  • Άφησε το κέικ να κρυώσει εντελώς πριν το κόψεις για περίπου 30-40 λεπτά.

 

https://mrssoupe.com/2024/07/27/5-minute-carrot-cake-without-sugar/?fb

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *