Σορμπέ πεπόνι, από το Διαιτολογικό Γραφείο Θαλή Παναγιώτου!







Οι υψηλές θερμοκρασίες, αυξάνουν την έντονη επιθυμία μας για ένα
δροσερό γλύκισμα.


Θα χρειαστείς:





1. Βάζουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες το πεπόνι κομμένο σε μικρά κομμάτια μέχρι να παγώσει τελείως.
2. Φτιάχνουμε σιρόπι βάζοντας σε ένα κατσαρολάκι το νερό, τη ζάχαρη, τη στέβια και το λεμόνι.
3. Περιμένουμε να πάρει βράση και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα να λιώσει η ζάχαρη. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
4. Τα παγωμένα κομμάτια από το πεπόνι τα ενσωματώνουμε με το σιρόπι π σε ένα μπλέντερ. Τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα λείο και κρεμώδες αποτέλεσμα και παγώνουμε στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.













Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Agua fresca πεπόνι νεκταρίνια από τον Άκη και το akispetretzikis.com!
"Πώς θα διαλέξετε το καλύτερο πεπόνι", από το argiro.gr!
Sorbet ανανά με σοκολάτα, από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Οι σοκολάτες του καλοκαιριού - Πέντε συνταγές για παγωμένες απολαύσεις, από το icookgreek.com!
Πεπόνι με ζελέ, από την Ηλιάννα και τις Μαγειρικές Διαδρομές!
Υπέροχη γρανίτα πεπόνι, από το Super Market Κρητικός!
Αφήστε μια απάντηση