Βυσσινάδα, από το icookgreek.com!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Δυσκολία: εύκολο

Υλικά

  • 1 κιλό βύσσινα
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τα βύσσινα, αφαιρείτε τα κοτσάνια και τα κουκούτσια και πιέζετε τα φρούτα για πάρετε το χυμός τους.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα βύσσινα μαζί με τη ζάχαρη να δέσουν μέχρι να αποκτήσετε ένα ελαφρύ σιρόπι. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
  3. Ρίχνετε τη βυσσινάδα σε μπουκάλι. Τη σερβίρετε αραιωμένη σε ποτήρι προσθέτοντας 1/6 βυσσινάδα και το υπόλοιπο παγωμένο νερό και παγάκια.

 

http://www.icookgreek.com/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/item/%CE%B2%CF%85%CF%83%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *