Βυσσινάδα, από το icookgreek.com!
Υλικά
- 1 κιλό βύσσινα
- 1 κιλό ζάχαρη
- 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
- Πλένετε τα βύσσινα, αφαιρείτε τα κοτσάνια και τα κουκούτσια και πιέζετε τα φρούτα για πάρετε το χυμός τους.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα βύσσινα μαζί με τη ζάχαρη να δέσουν μέχρι να αποκτήσετε ένα ελαφρύ σιρόπι. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Ρίχνετε τη βυσσινάδα σε μπουκάλι. Τη σερβίρετε αραιωμένη σε ποτήρι προσθέτοντας 1/6 βυσσινάδα και το υπόλοιπο παγωμένο νερό και παγάκια.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Παγωτό Γιαούρτι με γλυκό βύσσινο (Frozen Yogurt), από την Morfat!
"Σπιτική ροδακινο-λεμονάδα: δροσιστική" , από την 'Aννα Χαλικιά και το madameginger.com!
Τάρτα πραλίνα σοκολάτα με βύσσινα από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook !
Σιρόπι βύσσινο από το Cookbox!
Συνταγή τάρτας με φρούτα και ERMOL Creamy, από την Morfat Creamy!
Κέικ με τυρί κρέμα και γλυκό βύσσινο, από τον 'Ακη και το akispetretzikis.com!
Αφήστε μια απάντηση